• Verzenden NL 6,95
 • info@schminkwinkel.com
 • App: 0639568656
 • Bijna alles van Superstar

Onze voorwaarden - Aanvullende voorwaarden voor Klarna, staan onder onze voorwaarden.

 

Plaatst u een bestelling bij een van onze webwinkel, dan gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.

Schminkwinkel.com, Schminkhuis.nl, Schminkwinkelroermond.nl, Schminkwinkel.com, zijn onderdeel van Sema4party, gevestigd in Roermond.

 

Ons adres:

 

Schminkwinkel Schminkhuis - Schmink en Feestartikelen

Schminkwinkel Schminkhuis, is onderdeel van Sema4party. Kasteel osenstraat 12 - 6043HV Roermond.      Kvk nr: 58933883 - BTW nr: NL001832113B86 -   Contact: Bellen sms of @pp: 0639568656 - info@schminkwinkel.com

 

Let op: Terugsturen van bestellingen, deels of geheel: 

App of bel ons over de reden van terug sturen.

Vaak vergoeden wij, zonder dat u het terug stuurt, omdat de kosten voor verzenden hoger zijn dan de waarde van het artikel.

Stuurt u toch iets terug, dan vergoeden wij het artikel of de terug gestuurde bestelling, plus de door u gemaakte kosten voor het versturen.

De termijn dat u iets kunt terugsturen, is binnen 30 dagen, nadat u het ontvangen heeft. Het moet wel ongebruikt zijn. Lenzen, ongeopend.

 

Terug sturen / retour adres:

 

Schminkhuis

Kasteel osenstraat 12

6043HV Roermond

 

Onze voorwaarden:

 • Uw garantie is 60 dagen. Die 60 dagen, mag in redelijkheid, overschreden worden. Is een artikel niet naar wens, kunt u dit terug sturen. Uw geld ontvangt u, inclusief de door u gemaakte verzendkosten, binnen 14 dagen terug op uw rekening.
 • Retourbeleid: mail uw klacht. Stuur uw pakket of het deel, waar u niet tevreden mee bent, terug, naar het adres, onder deze voorwaarden.
 • Door u beschadigde producten, of geopende contactlenzen, als reeds gebruikte artikelen, vallen buiten de garantie.
 • afgeprijsde artikelen worden niet terug genomen, en vallen buiten de garantie.
 • Kortingscode's die zijn uitgegeven bij onze andere webshops, zijn niet meer geldig. Klanten, kunnen een verzoek indienen, voor een kortingscode. Voorwaarde is een minimale afname van 25 euro. Stuur uw verzoek en motivatie naar ons mailadres. Na goedkeuring, ontvangt u een code, voor een vaste periode van 2 jaar.
 • Kortingsbonnen, die op uw naam staan, hebben een geldigheid van maximaal 5 jaar
 • Cadeaubonnen hebben meer waarde, dan het bestelde bedrag. De bonnen moeten echter, in  1 keer worden besteed. U ontvangt geen geld terug, als u voor een lager bedrag besteld, dan de bestelde waarde van de bon. De bon bestaat uit een unieke code, die u per mail, en per post ontvangt. De code is alleen geldig voor de 1e bestelling.
 • Al onze betalingen lopen via onze provider: Mollie. Op dit moment zijn de betaalmogelijkheden: Ideal, Paypal, overboeking, betalen bij afhalen met Pin (contactloos / pin / creditcard) of contant, Sofort, Bancontact, Giropay, Creditcard, of achteraf met Klarna. 
 • Van uw bestelling ontvangt u alleen een Track en Trace code, als u een juist mailadres invult.
 • De verzendkosten binnen Nederland zijn 6,95. 
 • Bij een bestelling van 75 euro of meer, betaald u geen verzendkosten. Deze vrijstelling is alleen geldig in Nederland.
 • Wij verzenden wereldwijd. - Worldwide shipping.
 • Shipping costs: Belgium/Germany 10,95 - other EU 13,95 - Outside EU, also UK and Swiss, 29,99
 • The shipping time, outside the Netherlands is max 48 hours.
 • Aanbiedingen gelden, zolang dit vermeld staat op de site, dan wel bij het artikel.
 • Voor bestellingen bij Bol.com, gelden naast onze voorwaarden, ook de regels van Bol. De 30 dagen garantie van Bol, is bij ons verlangd naar 60 dagen.
 • Wij hebben geen winkel aan huis. U kunt wel uw bestelling bij ons afhalen. Dit kan alleen na afspraak. Zodra de bestelling afgehaald kan worden, mailen, appen, of bellen wij u. Afhalen kan alleen op een afgesproken tijd. Nogmaals, wij wonen in een gewoon huis, in een woonwijk, met geen winkel, enkel een magazijn. Parkeren kan in de buurt, gratis.
 • In verband met corona, hou gepaste afstand. Het liefste draagt u een mondkapje. Betalen kan vooraf met Ideal, of bij ons contant of met de pinpas of creditcard. U kunt ook contactloos betalen.
 • Wij verzenden onze pakketten met PostNL of DHL. Wij proberen de verpakking, en opvulmateriaal,  zo klein mogelijk te houden.
 • Verzendkosten binnen Nederland bedrag 6,95, tenzij het bedrag hoger dan 75 euro is. Dan is verzenden gratis. Bestelling afhalen in Roermond, kan zonder verzendkosten.

 

De website, schminkwinkel.com, schminkhuis.nl, schminkje.nl, schminkwinkelroermond.nl, zullen eind van 2021 verwijzen naar deze webwinkel.

 

Wij leveren uw bestelling, indien u voor 12 uur besteld, nog dezelfde dag bij PostNL af. Daarna ligt het aan de post, wanneer u het ontvangt. Is een artikel bij ons in bestelling, dan kan verzenden langer duren. Is dit langer dan 4 werkdagen, dan nemen wij contact met u op.

Wij hebben veel op voorraad. Zoekt u een artikel wat niet op de winkelsite staat, informeer dan naar de mogelijkheden.

 

aangepast 28 december 2021

 

Onze gegevens :

 

Sema4party

www.schminkhuis.nl / www.schminkwinkel.com / .schminkwinkelroermond.nl 

Kasteel osenstraat 12

6043HV Roermond

Tel: 06 39568656 ( U kunt dit nummer ook gebruiken voor sms of app)

Voor contact, kunt u ook ons formulier invullen. Klik hier.

Mail: info@schminkwinkel.com

KvK nummer: 58933883     -  BTW Nummer: NL001832113B86

 

AANVULLENDE VOORWAARDEN VOOR GEBRUIK VAN KLARNA - ACHTERAF BETALEN:

 

Koop nu - Betaal later

 

Deze voorwaarden voor Betaal later zijn van toepassing tussen jou en de winkel waar je je spullen, tickets of diensten koopt en waarbij je de betaalmethode Betaal later kiest. 

Als je voor Betaal later kiest, bieden wij je de mogelijkheid om 14 dagen na verzending van je bestelling te betalen. In het geval van (digitale) diensten is dit de datum waarop de dienst geleverd wordt of beschikbaar voor je is. Wij dragen onze vordering op jou over aan Klarna Bank AB. Klarna zal je een betaalinstructie sturen zodat je direct aan Klarna kunt betalen. Voor contactgegevens en meer informatie over Klarna kun je klarna.com bezoeken.

Let op!! Vanaf 11 januari 2022, is de betaaltermijn bij Klarna, achteraf betalen, geen 14, maar 30 dagen. Dus nadat u uw bestelling ontvangt, dient u de factuur, binnen 30 dagen, te betalen aan Klarna.

 

 

Je betaalt alleen als je je bestelling hebt ontvangen!

Klarna biedt consumenten aankoopbescherming, wat inhoudt dat je niet hoeft te betalen voor je bestelling tot je die ontvangen hebt en dat Klarna je helpt als je problemen hebt met je aankoop.

Meer informatie over Klarna’s aankoopbescherming vind je hier.

 

Kosten en (te) late betaling

Wij rekenen €0 voor het gebruik van Betaal later.

Als je nog niet aan Klarna hebt betaald op de uiterste betaaldatum genoemd in de betaalinstructies, wordt er per e-mail kosteloos een eerste herinnering gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna  € 13,50 aanmaningskosten in rekening brengen. Bij aankopen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten voor bedragen tot € 2.500,- oplopen tot 15% van het factuurbedrag, met een minimum van € 40,-.

 

Kredietcheck en het behandelen van je gegevens door Klarna

Als je voor Betaal later kiest zal Klarna je kredietwaardigheid beoordelen. Als een kredietcheck uitgevoerd is kun je hierover geïnformeerd worden doormiddel van een brief of een e-mail. Klarna verwerkt je persoonsgegevens om te voldoen aan onze verplichtingen uit deze overeenkomst en voor de aanvullende doeleinden die je kunt vinden in onze privacyverklaring. De privacyverklaring is hier en op onze website beschikbaar. Door gebruik te maken van de diensten van Klarna bevestig je dat je deze verklaring hebt gelezen. Wij verwerken je persoonsgegevens bijvoorbeeld om je te identificeren en om klantenanalyses, kredietbeoordelingen, marketing en bedrijfsontwikkeling uit te voeren. Wij kunnen je gegevens ook doorgeven aan geselecteerde partners (zoals kredietinformatiebureaus), die buiten de EU/EER gevestigd kunnen zijn. In de privacyverklaring vind je meer informatie over het delen van gegevens, je rechten met betrekking tot je gegevens, hoe je contact met ons kunt opnemen met vragen of hoe je een klacht kunt indienen bij een autoriteit.

 

Omgaan met onze rechten

Jij stemt ermee in dat wij onze rechten uit hoofde van een overeenkomst waar deze voorwaarden op van toepassing zijn aan een andere persoon of rechtspersoon mogen cederen. Als wij dat doen, heeft dat verder geen enkele invloed op jouw wettelijke (consumenten)rechten.

Deze informatie downloaden.