• Verzenden NL 6,95
  • info@schminkwinkel.com
  • App: 0639568656
  • Bijna alles van Superstar

Wie zijn wij ?

 

Wij zijn Sean en Mart. Sean is van 1980, Mart is van 1964. Wij kennen ons vanaf 2012, en zijn in 2017 getrouwd. Samen met onze Labrador Castor, vormen wij een gezin, en wonen in het mooie Roermond, in Midden Limburg.

Sean werkt voor een bekend kledingmerk. Mart is door trombose, tijdelijk uit de running. De schminkwinkel is puur hobby en tijd verdrijf.

De andere hobby, en we zijn er druk mee, is onze opgroeiende puber, de hond Castor. Een druk mannetje, waar we de handen aan vol hebben. Castor houdt o.a. van tuinieren, en behang vindt hij ook leuk....!!!  maar hij kan ook heel erg lief zijn, en komt dan op de bank, naast je liggen !!

Als er geen corona is, gaan we graag een dagje er op uit. De hond gaat uiteraard mee. Autorijden vond hij eerst verschrikkelijk, maar tegenwoordig staat hij al aan de deur, te janken, om mee te mogen.

 

Stuur ons gerust een bericht, als u iets wilt weten. Of iets zoekt. Deze website is behoorlijk compleet, maar zoekt u toch nog iets anders. Stuur ons dan een mail, appje, sms